Inlog rechtsboven werkt na de downtime nog steeds niet goed...

Auteur Topic: Mijn topic of post is verwijderd? Waarom wordt dit gedaan?  (gelezen 27874 keer)

Offline Auk

  • Administrator
  • 5th gear member
  • *****
  • Berichten: 4.348
Mijn topic of post is verwijderd? Waarom wordt dit gedaan?
« Gepost op: donderdag 04 februari 2016, 11:39 »
Gewaardeerd lid.

Krijg je een melding dat je topic is verwijderd? Kun je een post niet meer vinden of is je postcount drastisch verlaagd? Dit alles heeft een reden. Denk bijvoorbeeld aan:

Opschonen van het forum
Topics die door leden of moderatoren verwijderd worden komen terecht in een prullenbak. De postcount blijft bestaan tot deze topics voorgoed door een van de moderatoren verwijderd worden. Het gevolg hiervan is dat de postcount van de leden die reacties gepost hebben in topics die zich in deze prullenbak bevinden vervallen, er kan dus een drastisch verschil ontstaan.

Topics die verplaatst worden naar de prullenbak hebben vaak geen toegevoegde waarde voor het forum.

Reglementen niet in acht genomen
Naast de You are not allowed to view links. Register or Login heeft vrijwel ieder board een apart topic met reglementen die nageleefd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de informatie die geplaatst moet worden bij evenement topics en advertenties.

Indien deze reglementen niet nageleefd worden wordt zonder overleg de post of het topic verwijderd. Lees de reglementen dus goed door alvorens een post of topic te plaatsen.

Voorkomen?
Wil je dit voorkomen zorg er dan voor dat je jezelf inleest alvorens te posten. Moderatoren kunnen logischerwijs niet voor ieder detail berichten sturen.
Auke