Inlog rechtsboven werkt na de downtime nog steeds niet goed...

Auteur Topic: Meldingen maken aan het moderatorteam  (gelezen 24696 keer)

Offline Auk

  • Administrator
  • 5th gear member
  • *****
  • Berichten: 4.348
Meldingen maken aan het moderatorteam
« Gepost op: zaterdag 06 december 2014, 20:57 »
Het zal de een opgevallen zijn en wellicht de ander niet. De afgelopen tijd zijn er een aantal opmerkingen gepost op het forum door niet nader te noemen forumleden waardoor er frustraties ontstonden bij andere, niet nader te noemen forumleden. Deze frustraties zijn tevens uitgesproken richting de moderatoren waardoor wij het genoodzaakt vinden hier de volgende mededeling over te geven;

Om toekomstige digitale frustraties, irritaties, schermutselingen en dergelijke tegen te gaan maken wij graag alle forumleden er attent op om zaken die in jullie ogen niet kunnen te melden middels de "Meld dit bericht aan de moderator" - functie welke in ieder berichtvenster weergegeven staat. Na het gebruiken van deze knop kun je eventueel nog een boodschap toevoegen die dan verstuurd wordt naar de moderators. Zie onderstaande afbeelding voor de duidelijkheid:

You are not allowed to view links. Register or Login

Na het ontvangen van dit bericht zal een van de moderators zijn oordeel hierover vellen en kijken wat er mee gedaan wordt. Opmerkingen over het niet voorstellen, offtopic praten of andere zaken kunnen dus gemeld worden. Ga je hier niet zelf mee bemoeien want nogmaals, dit wekt zo nu en dan frustraties op. Er zijn moderators aanwezig om dit soort dingen te regelen.

We zijn een hecht clubje, ieder lid dat actief wil deelnemen aan discussies is welkom en moet door dit soort zaken niet afgeschrikt worden. In het ergste geval, en dat hebben we ook al een aantal keer mee gemaakt pakken ze hun biezen en zijn ze gevlogen. Voorkom dit! :please:

Vriendelijk dank,

Het moderatorteam
Auke